Cautare avansata
 
Home Page Contul meu Cosul meu Trimite comanda Articole noi Contact Oferte speciale  
Categorii
Agende
BRANDS
catalog AVENUE
catalog BULLET
PROMOTIONALE diverse
SERVICII de PERSONALIZARE
STOC lichidare
Informatii
Termeni si conditii
Confidentialitate
Conditii de livrare
Contact

Intrebari si raspunsuri
Link Exchange
Site Map
Termeni si conditii
 

Accesarea activa a acestui site ce implica vizitarea si/sau achizitionarea de produse presupune acceptarea de catre client a unor conditii si termeni; va recomandam respectuos citirea acestora cu atentie.

S.C. ZEAL Advertising srl administreaza acest site. Societatea este persoana juridica romana inregistrata legal in Mun. Bucuresti; isi desfasoara activitatea conform tuturor dispozitiilor legale specifice in vigoare, din Romania.

Continutul electronic al acestui site care inglobeaza imagini, grafica web, texte, constituie proprietatea S.C. ZEAL Advertising srl si a furnizorilor sai; acestea sunt guvernate si protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.  Continutul site-ului www.promozel.ro nu poate fi redistribuit, copiat, modificat sub nici o forma in lipsa permisiunii scrise a S.C. ZEAL Advertising srl.  S.C. ZEAL Advertising srl nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pierderi materiale ori pagube de orice natura rezultate ca urmare a achizitionarii si utilizarii in oricare mod a produselor expuse pe site.  S.C. ZEAL Advertising srl nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit in timpul vizitarii site-ului ca urmare a prezentei unor componente IT defecte, virusarii serverelor ori a altor probleme tehnice.  Vizitatorii acestui site exprima acordul expres ca utilizarea si/sau achizitionarea de produse se face pe riscul propriu.

Datorita limitarilor tehnice, imaginile obiectelor expuse in site pot avea nuante de culoare diferite de cele ale produselor livrate fizic. Acolo unde culoarea materialului este foarte apropiata de un cod PMS, acest aspect se va mentiona in fisa produsului.(Informatie provenita de la furnizorii externi).

S.C. ZEAL Advertising srl nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de prezentare a preturilor articolelor, specificatiilor tehnice, imaginilor, etc. Clientii vor fi instiintati imediat in legatura cu natura erorii survenite; li se va prezenta propunerea de rezolvare in sens pozitiv a situatiei neprevazute.

Natura, durata si regulamentul ofertelor speciale sunt stabilite intern de catre ZEAL Advertising srl; orice informatie privitoare la oferta speciala va fi expusa in site. Orice promotie se desfasoara de principiu in limita stocului disponibil si poate fi oricand intrerupta fara notificare prealabila.

S.C. ZEAL Advertising srl isi rezerva dreptul de a imbunatati in orice moment si in oricare mod continutul si/sau structura magazinului de obiecte promotionale online prezentat in site-ul www.promozel.ro

Continua
Parker Jotter pix metalic alb
Parker Jotter pix metalic alb
4.80eur
4.65eur

Vezi toate oferta ...
Versiune
Romanian English
Moneda
Articole noi  mai multe
pix Stilolinea Raja cyan
pix Stilolinea Raja cyan
0.95eur
  Acasa » Catalog » Termeni si conditii   18/08/2022  
  Copyright © 2006 - 2007 ZEAL Advertising
  Telefon: 021-325.50.33; 0724.291.063
Designed by
Servicii Punct Srl